Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Freestyle fiesta lesz szombaton Mátraszentistvánon

Mátraszentistván - Sípark BIG AIR Photo session
2009. február 28. 14:00 - 21:00

2009.02.24. Gémesi Jóka

Freestyle fiesta lesz szombaton Mátraszentistvánon Február 28-án szombaton az ország legjobb snowboardosai és freeski versenyzői gyűlnek össze a mátraszentistváni Síparkban, ahol megépül egy eddig itthon nem látott méretű óriás ugrató. A Síparkban annyi hó esett az elmúlt napokban, hogy a feleslegből óriási dombokat túrtak a freestyleosok kedvéért.
A hazai snowboard és freeski versenyzők legjobbjai találkoznak szombaton a Síparkban, az ide épülő Big Air ugrató mindenkit ide vonz. Ekkora ugrásokat itthon eddig nem tudtak gyakorolni. A pályát Trso Lukacs ismertebben Lego építi, számítógépes tervei alapján a szöktető legalább 6 méter magas és közel 30 méter hosszú lesz, de a szélessége ami a a biztonságos beérkezést és hajmeresztő trükkök beadását teszi lehetővé is 10-15 méter. Lego a munkálatok kezdetekor már mondta hogy ilyen jó minőségű hóra nem számított, ahogy a ratrak a mélyebb rétegeket feltárja kiderül a gyártott műhó is jobb minőségű maradt, mint amit más hazai pályákon tapasztalt. "Ide most olyat építünk csak hóból, amit soha nem láttak még ebben az országban" nyilatkozta a freeski profi rozsynyói fiatalember.

A meghívott versenyzők között a hazai legjobbak szerepelnek a snowboardosoktól Lotfi Peiman, Karsai Viktor, Czéh-Tóth Máté, Koczka Gergő, Kövesdán Krisztián, Takács Bazsi és a régió legjobbja Ballagó Peti. Freeskiben fantasztikus trükköket várunk Bánkúti Bencétől, Csanaky Petitől, Vértes Janótól és a pályát tervező Trso Lukacs aka Legotól. 14 órától jam session indul a snowboard pályákon egészen 17 óráig folyamatosan ugrálnak a fiatalok, kis szünet után 19:00 - 21:00 között zajlik az esti forduló immár kivilágított pályán. A slope style elemek és a big air egyaránt használható minden regisztrált számára - lényeges, hogy csak saját felelősségre lehet indulni a megmérettetésen. A versenyben az lesz a legjobb akit a riderek egymás között megszavaznak, de kiosztanak egy közönség kedvence díjat is - így a nézők is hozzájárulnak a leglátványosabb trükkök serkentéséhez a hangjukkal.

Az Alpesi Club már az Atomic 2010-es sí modelljeit állítja ki látványosságként, a Burton Snowboards pedig a Learn to Ride program keretében snowboard tesztelésre ad lehetőséget és egész nap tanácsadással várja a hódeszkásokat. A snowboard kupa sorozat támogatója a Sprite Hotrite kóstoló akciójával és chill out sátor felépítésével teszi hangulatossá a versenyzők bemutatóit.
Basic info:
Rendezvény: Sípark BIG AIR Photo Session
Időpont: 2009. február 28. szombat, 14-től 21-ig
Helyszín: Mátraszentistván – Sípark 5-ös pálya (Snowboard Park)
Zenei program: DJ
Nevezési díj: Nincs
Web: www.sipark.hu

FIGYELEM! A rendezvényen mindenki csak saját felelősségére indulhat!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.