Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sí-Suli: TV műsor a 80-as évekből

2010.10.04. 2011.11.04. sielok.hu | frissítve: 2011.11.04.

Kincsre bukkantunk, közzétettük! A 80-as években készült az OSC síiskola közreműködésével és Szabó Zoltán síoktató vezetésével a Sí-suli című tv-sorozat, melynek célja a sísport hazai népszerűsítése volt. Az öt részes magazinműsor az MTV Zrt. engedélyével került fel a sielok.hu-ra.
Az 1. rész tartalmából:
Rövid sígimnasztikát követően a sísport történetével, majd a sífutás alapjaival ismerkedhetünk meg. A havas felvételek Kaprunban, Vitosán, a Mátrában és Svédországban készültek.

A Sí-suli 1. része
A 2. rész tartalmából:
A 2. részben az alpesi sízés alapjaival ismerkedhetünk meg. Először az eszközöket mutatják be a műsorvezetők a síléc szerkezetétől a helyes öltözetig, majd havon végzett alapgyakorlatokat és játékos feladatokat mutatnak be a síiskolások. Megnézem »

A 3. rész tartalmából:
A Sí-suli első két részének gondos előkészületei után ebben a részben már síelni tanulunk. Az OSC síiskola tanulói Szabó Zoltán vezető tanár segítségével mutatják be az alpesi sízés alapjait a hóekétől a párhuzamosan vezetett ívekig. Megnézem »

A 4. rész tartalmából:
Folytatódik a sísuli, immár haladó szinten. Olyanokat tanulhatunk, mint a korcsolyalépés, oldalcsúszás, rézsút siklás, párhuzamos lendület és tehermentesítés. Megismerjük a felvonók használatát és a sípályákon látható táblák jelentését. Megnézem »

Az 5. rész tartalmából:
A sorozat befejező részében újra Kaprunba utazunk, a filmen láthatjuk működni az azóta tragikusan kiégett glecservasutat. Hallhatunk a magashegyi síelés veszélyeiről, majd a síiskola tanítványai megmutatják tudásukat itt és a galyatetői országos serdülő bajnokságon is. Ebben a részben is van sígimnasztika, sőt síszerviz bemutató is, korabeli lécekkel. Megnézem »
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.