Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Íme! Az idei szezon legjobb síelős filmjei - előzetesekkel

2010.09.09. Bata Attila

Íme! Az idei szezon legjobb síelős filmjei - előzetesekkel A tél egyik csalhatatlan jele, hogy hamarosan a mozikba kerülnek az idei jobbnál-jobb síelős és hódeszkás filmek. Fantasztikus képek következnek! Kell egy kényelmes szék, mert a most következő csodás felvételeknek a nézegetését lehetetlen lesz abbahagyni. Mi szóltunk. Jó szórakozást!
Jövő héten indul a dömping, még mielőtt leesik az első nagyobb hó és mindenki elmegy síelni. A Skiing Magazine összeállítása alapján, íme, egy kis kedvcsináló az idei szezon nagyszerű síelős filmjeinek terméséből.

Level One - Eye Trip
Eye Trip - a film weboldala

A négy országban forgatott filmben nem létezik elég durva korlát vagy elég meredek hegyoldal. Belvárostól a hegyoldalig, kemény techo/hip-hop zene mellett csodálhatjuk többek között az alábbi sportolókat: Parker White, Chris Logan, Josh Bibby, vagy Duncan Adams.

Poor Boyz Productions - Revolver
Revolver - a film weboldala

Ebben a filmben minden benne van a síelésről A-tól Z-ig. A film csodálatos freeride felvételekkel tiszteleg CR Johnson és Eric Simard emléke előtt. Sajátkamerás felvételek, méteres porhó, őrült síelők, minden adott, hogy a szezon egyik slágere legyen.

Matchstick Productions - The Way I See It
The Way I See It - a film weboldala

Tizennyolc síelő ereszkedik le ebben a filmben a távoli csúcsok alatt. Csodás képek, rengeteg action ebben a kétórás filmben.

Teton Gravity Research - Light the Wick
Light The Wick - a film weboldala

Ez a film mérföldkő a síelős filmek kategóriájában. A TGR elkészítette az első 3D-s filmet HD felbontásban. Érdekesség, hogy Alaszka és Olaszország hegyei mellett Horvátországban is forgattak. A film tele van a sívilág sztárjaival, és természetesen lélegzetelállító képekkel.

Warren Miller - Wintervention
Wintervention - a film weboldala

Warren Miller 61. (!) filmjében Argentínától a Déli-sarkig keressük a legjobb porhavat. Az extrém szakma sztárjai mellett az olimpiai bajnok szépség, Lindsey Vonn is hasít a derékig érő hóban a meredek domboldalakon.

Field Productions - Side by Side
Side by Side - a film weboldala

Norvégia, amerikai erdősíelés, és alaszkai gleccsersíelés váltakozik ebben a filmben, amelynek Jon Olsson a főszereplője.

És még néhány film az idei szezon terméséből

4 bi 9 - Gunnie Season
Gunnie Season - a film weboldala

KOMMENTEK
Stani | 2010.09.09. 18:45
"Eye Trip", ez tényleg egy vizuális utazás a szemnek, nagyszerű munka!
powee | 2010.09.12. 14:32
tobbit lattad balazs?
powee | 2010.09.12. 14:35
nekem a tgr uj 3d+hd filmje is teccik, meg a poor boys-revolverje is nagyon utosnek tunis. megprobalom megvenni/megszerezni oket.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.