Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

23. Honda Kupa Donovalyban - beszámoló

2015.02.09. Fehér Gyula

23. Honda Kupa Donovalyban - beszámoló Az idén 23. alkalommal került megrendezésre az amatőr gyermeksíbajnokság, a lehető legjobb feltételek mellett. Több mint 218 gyermek jelent meg a 230 nevezőből. A szlovákiai Donovaly ezévben már negyedszer adott otthont a magyar gyermekek seregszemléjének.
A besztercebányai síklub, a Magyar Síakadémia és SkiOutlet szervező csapatának együttes, összeszokott munkájának és a lelkes megjelent családok fegyelmezett szereplésének köszönhetően nyugodt szívvel kijelenthetjük az utóbbi évek legsikeresebb versenyén vagyunk túl. A tökéletes feltételeknek köszönhetően gördülékenyen és jól szervezetten zajlott le a verseny, mindez szikrázó napsütésben, fantasztikus hóviszonyok között, nagyon jó hangulatban. A legfiatalabb versenyzők 2011-ben születettek voltak. A legfiatalabb versenyzőnek, aki célba is ért vándor serleget adtunk. Ezt a díjat az idén Bozóki Zénó budapesti gyermek vehette át. Sokan jöttek az ország legkülönbözőbb pontjairól: Baja, Miskolc, Győrújbarát, Orosháza, Szada, Edelény, Kazincbarcika, Jászberény, Kazincbarcika, Tarnaméra, Isaszeg, Kőszeg, Tatabánya, Ostoros, Hajdúböszörmény, Szászberek, stb.
Boris Kollár a Donovaly síközpont tulajdonosa eredményhirdetéskor lelkesen köszöntötte a megjelenteket és üdvözlő beszédében kihangsúlyozta mennyire sokra becsüli, hogy újra Donovalyt választotta helyszínnek a versenyt szervező SkiOutlet csapata. Sonja Jelinkova a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal budapesti irodavezetője átvéve a szót, kifejezte reményét, hogy még sokszor visszatér maga a verseny és a résztvevők a Tátrába.
Jeszenszky Géza volt külügyminiszter és nagykövet adta át a díjakat a nyerteseknek. 1993-ban az első, Semmeringen megrendezésre került verseny fővédnökeként már kellő rutinnal látta el feladatát.
A legtöbben a 2006-os lányok csoportjában indultak, összesen 21-en. A Hondának - mint névadó szponzornak köszönhetően minden gyermek ajándékcsomaggal térhetett haza. A Honda egyébként már hatodik alkalommal vállalta a főtámogatói szerepet. Az eredményhirdetés végén még sok értékes Fundango hátizsák, Dr Sox sízokni és Evercover sisakhuzat talált gazdára a gyerekek között, a tombola sorsolás nyereményeként.
KOMMENTEK
Chopoker | 2015.02.09. 17:30
A legkisebb is számít! :-)
skioutlet | 2015.02.09. 17:56
HONDA KUPA 2015 - Eredmények, beszámolók:

http://skioutlet.hu/hirek.php?kod=1...63

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.