Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Puy Saint Vincent
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
morzsa82
96 élménybeszámolót írt
96
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Puy Saint Vincent
2012.02.16. 22:55
Az egyik nap sajnos volt egy bagyon csúnya baleset. Szeda vagy csütörtök. Ahogy lejössz a zöld pályán van egy fa gerendás hütte. Sajnos ott valaki jött ezerrel a piros pályán majd a hütténál elszáguldott és a zöld pályán a fák között kötött ki. azt mesélétk elég sokáig tartott kivakarni, helikopterrel vitték el. Az mondjuk gázos hogy vannak pályák ami keresztezik egymást nagyon kell figyelni egymásra.

Kedden volt utazásunk Les 2 Alpesre. Az odavezető út nagyon kanyargós de nagyon szép! Apám meseszép a hely! Felmentünk 3400. Brutál szél -18 fok. Gyors fotózás és iszkiri lelefél :-) Mostmár értem mi az a fagyási sérülés ugyanis a kezem az lefagyott. Leértünk 3200. Van ott egy szupi hütte én ott melegedtem sokáig. Van egy jégbarlang is érdems megnézni. 4.50 a belépő.
Ha valaki nem síel csak nézelődik akkor is megéri a kirándulás Les 2 Alpesre. 3200-ról látni lehetett a Monte Blan teteéjt bár egy kicsit ködbe volt.

Sajnos mint írtam történ egy lopás a cspatunkból, és péntek délelőtt volt egy combcsont törés is a társaságunban.

Bélapó köszi a motorosszánt, megtaláltuk, de 80 eurót nem voltunk hajlandóak kifizetni 20 percért.
Viszont a Naturelles fiúkat nagyon tudom ajánlani! Nagyon helyesek, kedvesek! Szegények az első esteken végigjárták az magyar szobákat hogy terjesszék milyen programjaik vannak, és persze mindehol egy kis hazaival megkínálták őket :-)))

Csütörtöki napon volt lehetőség menni Monteverge síterepre de oda azért nem mentünk el mert még Puyban se tudták a többiek végijárni a pályákat. Majd jövőre :-)

Az tény hogy egy iszonyatosan szuper és felejthetetlen hetet töltöttem Puyban. Már értem miért járnak ide vissza annyain. Mi is belépünk eme emberek táborába, ezt meg is beszéltük a társasággal. Nekem a tudásom miatt még bőven akad ott felfedezni való pálya bőven :-)

Igyekeztem mindent leírni, akinek kérdése van nyugodtan írhat. Teszek fel képeket is majd albumokba a fórumra.

Ide most csak ezeket a nosztalgia kedvéért :-)
Előzmény: (morzsa82 134705)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.