Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bormio - Livigno topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Graham Hill
46 élménybeszámolót írt
46
16 éve tag
2010.11.11. 17:04
Szia Dave!

Szerintem nem egy pályára gondolunk amikor Valdidentro-ról beszélünk.Én nem emlékszem kabinos felvonóra, bár 3 éve voltam azóta lehet építettek. Az Oga-i pálya nekem bejött és Bormio is.
Hiába mondod Envokennek, hogy menjen Livigno-ba ha a szállása Sta Caterinában lesz.
Menjen a hegy Mohamedhez?:)
Előzmény: (David_P 92970)
David_P
104 élménybeszámolót írt
104
15 éve tag
2010.11.10. 08:13
Én sem gondolnám, hogy naponta síbuszozni kéne Caterinaból Livignoba(Majd 50km, autóval is bő 1 óra lenne) hanem azt javasoltam, hogy közelebbi szállást érdemes nézni hozzá. Egyébként S-Caterina-Bormio 20 perc kb autóval ha jól emlékszem, nincs messze, de szerpentin meg szűk utcák a falvakban.(olyan 15km)
Valdidentro szerintem abszolút kihagyható a kabinostól eltekintve csak húzós liftek vannak Isolaccia pályáin, annál az összes környékbeli síterep jobb.
Szeretem Bormiot nagyon, főleg a nagy szintkülönbség miatt, de Livigno pályái jobban kezeltek, meg a feeling is más. Az apreski partykról nem is beszélve :)
Bár szerintem én 1 hétig is szívesen elsíelgetnék Caterinában, gyönyörű adottságokkal bíró síterep. Tavaly szűzhavaztunk, mert 30-40 cm friss hó esett és nem volt értelme nagyon meggyúrni, csodás volt.
Meg még szerintem az is nagy varázsa a régiónak, hogyha pl Bormióban szakad a hó, attól még lehet hogy Livignoban hétágra süt a nap :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.