Előzmény és válaszok a Tignes, Val d'Isere topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Békássy Szabolcs
120 élménybeszámolót írt
120
21 éve tag
2012.09.15. 17:05
Nyáron voltam már többször is Tignes-ben, télen még sajnos nem. Régóta cél nekünk is a téli túránk során, de általában nagyobb társasággal megyünk, s itt nem találtam még ehhez megfelelő szállást, mely elég tágas is, jó árban is van, s még a fekvése is megfelelő :).). Talán egyszer, ha szűkebb körben megyünk, 2-6 fős szállások vannak bőven. Viszont, ha a kettő között vacilláltok (Les2Alpes v. Tignes), én biztos Tignes-t választanám :) Idén valószínűleg Paradiski, esetleg ismét 3Völgy, szállás tekintetében ezeken a helyeken nagyobb a választék... Mikor mennétek?
Előzmény: (cannibale 140062)
cannibale
270 élménybeszámolót írt
270
15 éve tag
2012.09.13. 22:07
Igen,a síbusz vagy séta frankón sok embert riaszt és itt mint Xero is írta bizony séta van mindenképp.Lehet a 130ezres szállásoktól nem de az nekünk nem fér bele sajnos.Én nagyon ide mennék de a másik vonal Les 2 Alpes-ot favorizálja.Ugye ide durván 88tól indulnak az utak és ez pár embernek soknak tűnik pedig győzködöm őket de 10ezer forinton megy a harc mert ugye a másik hely olcsóbb :) jó ha két főre nézem abból a kicuccolós kaja megvan.Én minden esetre bizakodom,de erre az útra csak ketten vagyunk párommal.Ha van akihez tudunk csapódni esetleg nagyobb társaság akkor belevágunk ha nem akkor marad a másik vonal.Én már jövő hónapba befizetném ha lenne kivel :D
h i r d e t é s