Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Magyar síterepek összefogása - közös bérlet? topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mátraszentistván Sípark
1001 élménybeszámolót írt
1001
14 éve tag
2012.03.06. 10:14
Kedves RM!

Jó ötletnek tartjuk amit írsz! A mi részünkről nincs akadálya a közös síbérletnek! Egy nehézség azonban adódik majd... a beléptető rendszer mindenhol más típusú!
Előzmény: (RM 136636)
RM
872 élménybeszámolót írt
872
19 éve tag
2012.03.06. 10:08
Akkor van esély közös síbérletre vagy ennek technikai akadályai vannak? Őszintén szólva a jelenlegi kb. 60eFt-os szezonbérletár egy pályára pl. számomra nem annyira csábító, mert sem Eplény sem MSZI nem elég nagy ahhoz, hogy ott 5-10 napnál többet síeljek egy évben. A pestiek számára pl. szerintem egy Visegrád, MSZI, Eplény "csomag" (esetleg Kékessel megtoldva) már lényegesen csábítóbb lenne. És egy ilyen bérlet ugye erősen nyomná a zsebemet, ha pl. szlovák vagy osztrák pályákon rónám a köröket. :-) Ha még bekapcsolódó szállásadóknál, éttermeknél, esetleg termálfürdőknél ... némi kedvezményt is adna ...

(Ez a trend már a szomszédoknál is megfigyelhető. Lásd. Slovak Super Ski Pas, Salzburger Super Ski Pass ..)
Mácsai Tomi
164 élménybeszámolót írt
164
19 éve tag
2012.03.06. 09:50
Szerintem éppen a magyar síterepek közt a valóságban sokkal inkább jellemző az összefogás, szolidaritás, egymás segítése, mint azt sokan gondolnák vagy az más területeken jellemző.
Igaz persze, hogy nincs mindenkinek mindenkivel kapcsolata vagy egyes üzemeltetők máshogy állnak hozzá, a nehézségek, feladatok és célok (általában) közösek vagy hasonlóak. A legtöbben pedig nem úgy gondolkodunk, hogy mi akarunk a legjobbak lenni Magyarországon és magunkat a többi fölé pozícionálni, hanem mind azt akarjuk, hogy legyen kulturált síelési lehetőség itthon is, hogy ne kelljen egynapos síelésekre is külföldre járni, hanem itthon lehessen télen szabad levegőn jó körülmények között sportolni - ezért dolgozunk és ha más sikereket ér el, azt úgy tekintjük, hogy az Magyarország és a magyar sísport sikere, nem pedig a "konkurenciáé".
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.