Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
marzio
65 élménybeszámolót írt
65
19 éve tag
2010.12.30. 19:27
Van egy titkos recept: Hétvégén, két ünnep között, síszünetben Szlovákiában és Magyarországon síelni felejtős! Ez van, ennyi síelőt ezek az infrastruktúrák nem bírnak el!
Mi is most jöttünk meg OFF Eplényből, ott is úgy indult, hogy 20 perc sorállás a jegyekért, aztán 10 perc várakozás, majd 5 perc síelés, de csak azért 5 perc mert volt velünk egy kezdő.
ON
Szóval no para, nézd meg Dono-t egy mondjuk januári hétköznapon, tuti élvezni fogod! :)
Előzmény: (lkvman 100806)
Robin
2501 élménybeszámolót írt
2501
17 éve tag
2010.12.30. 19:19
Szeretem a hozzád hasonló frissen regisztrált hozzá szólókat ! :( Menj csak mindig Ausztriába ott soha sincs sor ünnepek között !! Érdekes "érzéseid" vannak,én még nem éreztem így pedig egy párszor már megfordultam itt!
Előzmény: (lkvman 100806)
lkvman
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2010.12.30. 17:20
Tegnap volt "szerencsénk" meglátogatni Szlovákia legnagyobb? síterepét Donovalyt.Egynapos síelést terveztünk és miután Semmeringen verseny volt úgy döntöttünk hogy megnézzük azt a hatalmas fejlődést mely Donovalyt jellemzi.Nagy hiba volt.Az egyetlen előrelépést a síbérletek áraiban tapasztaltuk(napijegy:29euro,3órás:21euró)ennél pár euróval többért bármelyik osztrák síterep látogatható.Az embernek folyamatosan az az érzése,hogy itt utálják a síelőket.A Nova Hola-i parkolóból nem kevés lépcsőn lehet a pénztárakat megközelíteni(tízperces sor),fentről csak az 1-es pálya üzemel melynek induló szakasza 10-órakor már olyan jeges,buckás hogy a lesiklás átmegy túlélő showba,miért nem működik a kellemesebb 9-es pálya?Ezután átmentünk a másik oldalra ahol működött egy beülős,egy csákányos és a két tányéros melyek a parkolóhoz mennek így biztosítva a folyamatos sorbanállást.Az egyetlen meleg hely ahová az átfagyott síelő bemehetne az a "hatalmas"önkiszolgáló étterem mely legalább 30m2.Biztos elég ez többszáz vendégnek?A parkolás katasztrófa,a pályák rövidek.Egész nap alatt 6szor-7szer ha lecsúsztam,simán megéri.Összefoglalva:nagyon sok pénzért minősíthetetlen körűlmények.Hazafelé megúsztuk büntetés nélkül.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.