Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

DonTomasso által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
DonTomasso
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Topik: Hochkar
2022.01.24. 17:39
Szerintem mindenkit ezek a kérdések foglalkoztatnak, aki Hochkarra készül. A tájékoztatás kritikán aluli.
Nekem annyit sikerült tőlük megtudnom, hogy pénz csak abban az esetben jár vissza, ha a síterep lezárás miatt nem tud vendégeket fogadni. A bérlet átvétel módja egy óriási kérdőjel. Ha sikerült síelnetek, megtennéd kérlek, hogy beírod ide a tapasztalatokat? Mi február elején megyünk.
Előzmény: (Tojgli 214543)
DonTomasso
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2010.04.06. 23:29
Őszintén kívánom neked, hogy büntessenek meg egyszer hasonló helyzetben, akkor talán tudnád, miről is beszélsz, hogy érzi magát az ember ilyenkor, mert látatlanban nagyon könnyű okosnak lenni.
Képzeld, nem én vagyok az az ember, aki A8-as Audival 110-zel szokott száguldozni a 30-as táblánál, az óvodát az iskolával összekötő zebrán keresztül.
Egyszerű fáradtság-figyelmetlenség volt, ami véleményem szerint nem feltétlenül igényel ilyen drákói büntetést. De köszi, hogy felvilágosítottál, nincs igazam.
Előzmény: (dodi 88695)
DonTomasso
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2010.04.05. 20:45
Sziasztok!

Három hete voltunk kint, azt hiszem, az utolsó síelhető hétvége lehetett a szezonban... de nem is ezért írok, hanem egy keserű tapasztalatot szeretnék veletek megosztani (ha mindenkinek triviális, amit írni fogok, akkor bocsánat előre is).
Jöttünk le a hegyről este, elhagytuk Bystra-t és gurultunk lefelé az országúton Podbrezova felé. Aki már járt arra, tudja, hogy van ott közben egy egész kis falu (lehet, hogy hivatalosan már Podbrezova-hoz tartozik), aminek a "lakott település eleje" táblája kb. 300 m-rel az első ház előtt van kitéve. Gondoltam, majd ha meglátom az első házat (merthogy közben még egy kanyar is van ugye), elég lesz 50-re lassítani. Sajnos nem volt elég, mert a kanyar mögött, falu eleje előtt ott állt a derék tót atyafi a kis háromlábúval, és sajnos az EU-csatlakozás óta a "sto korun" helyett úgy tűnik, már a "sto Euro dívik".

Szóval, az említett helyen tessék nagyon körültekintően és szabályosan közlekedni, mert erősen úgy tűnt a dolog, hogy a hegyről lefelé guruló, főként külföldi rendszámú autókat szeretik ott megállítgatni a derék tótok.

Üdv: Tamás
DonTomasso
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2009.01.30. 08:16
Sziasztok!
Most voltunk kint a délin 2 barátommal hétfőn-kedden, csodálatos időnk volt, jókat csúszkáltunk.
Az A lift továbbra sem ment, egy darabig a C sem, de szerintem nem olyan nagy dráma átszintezni a Dereshez, legalábbis mi kibírtuk ;)! A ratrakolt pályák kiváló minőségűek voltak délelőtt, délutánra persze már hagytak kivetnivalót maguk után, de hát nem is miattuk megy az ember Chopok délre..szóval a hegyoldalban azért érződik a havon már, hogy nem friss, kicsit kérges, fagyott a teteje, helyenként töredezett, de voltak olyan helyek is, ahol tökéletes volt, főként a Deres környékén. Sor persze egy szál se, mivel hétköznap mentünk. Való igaz, hogy az árakkal kezdenek kicsit elszállni, de szerintem még így is a Chopok dél a legjobb síterep a világon! ;)
Szállás: A Penzion Rojas-ban laktunk Myto-n, apartmanban, 13Euro/fő/éjért, korrekt volt, szép volt, egyetlen dolog, hogy a konyha enyhén szólva nem volt túlzottan felszerelt, erre készülni kell, de ha az ember tudja előre, akkor nem nagy baj ez sem.
További jó csúszkálásokat mindenkinek!
DonTomasso
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2009.01.09. 21:58
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék tőletek, hogy tudtok-e vmi olcsó és jó (önellátás nem probléma) szállást a déli közelében, lehetőleg Bystrán, telefonos vagy email elérhetősággel?
Köszi előre is!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.