Perla által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Perla
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Topik: Koralpe
2009.02.18. 21:59
Ne aggódj, ha odaérsz teljesen egyértelmű lesz minden. A hotelt el sem tévesztheted, és ha felcsatolsz az ajtóban, akár a felvonóig csúszhatsz.Ahogyan olvasom az időjárás jelentést, gyönyörű idő lesz és biztosan működni fog az össze felvonó!Egyébként a weboldalán találsz képet a hotelről, ha nem csal az emlékezetem. Nyuli: a feltöltött fotóid közül lentről a második...mesélnél róla? Csak nem a csúcson jártál?
Perla
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
2009.02.10. 10:40
Egyébként hó hiány nem fog fellépni és hétköznap tényleg nagyon kevesen vannak. Hétvégén azért már megérkezett a tömeg. Az út tök egyértelmű..eltévedni szinte lehetetlen!ÉS ha valaki nem pálya- szállásra vágyik és meg akarja úszni fele annyiból...irány a város!!
(HA valaki feljutna a tetejére...az írjon..hogy még szomorúbb legyek ) :(
Perla
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
2009.02.10. 10:36
A Wasserhanggipfellift egész hétvégén nem működött, bár nem csodáltam, mivel akkora szélvihar volt a piros csákányos tetején, hogy szó szerint fájt, ahogyan a jeges havat forgatta a szél :( Nyuli elszomorít engem, hogy talán most nyitva lesz..én egész hétvégén erre vágytam.. :( A hegy tetejét még szabad szemmel sem lehetett látni. Orsika83..szerintem ne vegyél egész napos jegyet...vegyél mondjuk 5 órásat..untig elég. Főleg hogy a Wasserhanggipfellift hiánya miatt a legszebb rész kimarad...egyébként ajánlom a Hüttét, mert odafent mást nem tudsz csinálni. Öltözz fel melegen, mert hideg van és ha borult az idő=szakad a hó.Bízom Benne, hogy Ti legalább feljuttok a tetejére :( Nekünk nem sikerült .
h i r d e t é s