Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

irktisz által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
irktisz
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2012.10.10. 15:25
Na pontosan ez az, amit Minerel említett...jó ez, hogy még több hirdetés van az oldalon? Sz.tem feleslegesen foglalják a helyeket, nem beszélve arról, hogy majdnem megint ott vagyunk ily módon, mint régen az előretolakodókkal. De a kormány ellen sem tehetünk semmit, ők határozzák meg, mi a rossz, vagy a jó...fejet hajtok, és majd ügyeskedem, ahogy kis hazánkban szokás !
irktisz
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2012.10.10. 12:49
Kedves hozzászólók, síelőtársak, Maci-Laci, K.Laci, és a többiek, kedves szerkesztők !
Jól körbelúgoztuk a kérdéskört, felvetettünk néhány problémát - én a személyes sérelmeimet konkrétan -, de problémamegoldó javaslatot se a hozzászólóktól, se a szerkesztőktől nem olvastam. A kérdésem az lenne: muszáj ennyire mereven ragaszkodni a magánhirdetéseknél a darabszámhoz? Nem lehetne egy kicsit enyhíteni a dolgon? Teszem azt van egy 2 gyermekes család, mama, papa, meg a srácok. Az 4 pár léc, 4 pár cipő, 4 pár bot, 4 sídzseki, 4 sínadrág. Mondjuk abbahagyják a síelést, tök mindegy miért, és szeretnék eladni a használt holmikat. Ha szigorúan veszem az általatok kitalált kritériumokat, miszerint 1 hirdetésben 1 termék, akkor az testvérek közt is minimum 16, esetleg 20. Biztosan ez a jó megoldás? Meghatároznátok pontosan a kereskedelmi mennyiség fogalmát, nem ilyen drákói szigorral, és mindenki ahhoz tartaná magát, ha meg nem, akkor snitt. Diktatúra, vagy demokrácia, ez itt a kérdés sz.tem. De javítsatok ki, ha rossz a gondolatmenet. És ne egymást kóstolgassuk, ha megoldható, hanem próbáljuk jobbá tenni a síelők.hu klassz közösségének ezt az oldalát is. Köszönöm, mindenkinek sok jó csúszást, nagy havakat az idei szezonra is !!!
irktisz
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2012.10.02. 21:28
Kedves Maci Laci, és minden hozzászóló. A vaterát tényleg ne emlegessük, mert pontosan az, aminek tituláltad, de nem feltétlenül a szűrés miatt. Itt az a legnagyobb gondom, amitől éppen ma berágtam, hogy irreálisnak, és hülyeségnek tartom, a magánszemélyekre vonatkozó hirdetési kritériumokat. Leginkább ezen kéne változtatni. Leveszik, kitörlik a hirdetésemet, mert egy dzsekit, és 3 bukósisakot egy hirdetésben tettem fel. Kérdem én, miért? Kereskedelmi mennyiségnek minősül? Jobb az, ha minden egyes holmit külön hirdetésben tesz fel mindenki? Hadd foglalja a helyet még jobban? Akkor már sz.tem a régi rendszer sokkal jobb volt, kivéve, az előretolakodó hirdetőket. De azon lehetett volna sokkal egyszerűbben is változtatni.
Admin, vagy Andrea ! Ha szeretnék egy bringát hirdetni szezonon kívül - egyetlenegyet, igaz két kerékkel - azt én is megtehetem?
irktisz
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2012.10.02. 12:11
Nahiszen, a szűrő ! Van 6 féle szűrőprogram, és egyetlen kérdésem hozzá. Megoldhatatlan az, hogy ha mondjuk 2, 3 vagy neadjisten 4 féle kritérium szerint akarok szűrni, akkor megvárja amíg befejezem, és az ok-ra kattentva szűrjön az a nagyokos program? Ne pedig önállóan minden egyes bejelőlés után, ráadásul okézás nélkül? De tényleg, semmi probléma az apróhirdetővel, tökéletesen működik...ezt mondtad. És panasz sincs rá. Akkor viszont tényleg hiába tépem a számat.
irktisz
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2012.10.02. 11:24
Kedves Admin ! Na ezt a bejegyzésedet, miszerint soha nem volt panasz az apróhirdetőre, mert nagyon jól műáködik, azért ezt kétkedve fogadnám. Én magam, és néhány barátom, már többször szót emeltünk a hirdető szabályzat lehetetlensége miatt. Persze, kereskedők esetében lehet hogy így van, nekik jó a rendszer, hiszen minden egyes sílécet, boardot külön hirdetésben tehet fel, és van úgy, hogy egy oldalon csak az ő hirdetéseinek a tömkelege látszik. Nade emberek - helyesbítek - egyszerű, hétköznapi síelők is vannak, akik szeretnének eladni használt, kinőtt holmikat, ez a lap régen pont erree hivatott megszületni. Ma már sajnos ez is csak a pénzről szól. Remélem, sokan olvassák ezt a hozzászólást, mielőtt kitörlitek, mert a kritika az hiába építő, de az igazság fáj. Kíváncsi vagyok, fenn lesz-e 10 percnél tovább...
irktisz
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
Topik: Sachticky
2008.02.14. 09:37
Interneten azt olvastam a szlovák hójelentéseknél "holidayinfo.sk", hogy 50 cm hó, és nagyon jó pályaállapotok. Na most ehhez képest a kék pálya zárva volt, a kezdőknek való pálya zárva volt, a fekete pálya egy merő jég volt, inkább korizni lehetett volna rajta, mint síelni, a piros pályák még úgy-ahogy használhatóak voltak, de délutánra az is szörnyü lett. Mostantól kezdve nem hiszek a szlovák hójelentéseknek, ez, a mostani jókora becsapás volt, mondhatnám úgy is, a világhálón hazudtak szembe.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.