Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Burton Snowboard Jam és LTR nap a Winter Parkban

2008.12.16.

Burton Snowboard Jam és LTR nap a Winter Parkban December 13-án eddig nem látott mennyiségű snowboardos lepte el az Arena Plaza Winter Park pályáját. A Burton snowboard learn to ride (LTR) programját mutatta be Gilicze Zsolt és Lovász Laura a neves edző és olimpikon hódeszkás a Winter Park snowboard pályáján.
A program lényege, hogy pár óra alatt lehessen elsajátítani a snowboard alapjait, alapvető mozgásokat, deszkán egyensúlyozást. Az LTR program magyarított neve a "Legyél Te is Rider" jelzi, hogy elsődleges cél a sportágat szélesebb körben is gyorsan elterjeszteni és ebben segít a különböző keménységű és menettulajdonságú snowboardok kiválasztása az első alkalomra. A kezdők az első lépéseket csak rövid pályaszakaszon kezdik az alap feladatokkal és állandó segítséggel.

A délután kettőig tartó ingyenes oktatáshoz az érdeklődők felszerelést is kaptak, közel ötven snowboardos lepte el a Winter Park alpesi méretekhez viszonyítva apró területét. Újból kiderült még mindig fantasztikus érdeklődés van a snowboard iránt, sokan a délelőtti gyakorlás után a délutáni versenyen is elindultak. A snowboardosok egy slide jam versenyt bonyolítottak le szombat délután a Winter Parkban, ez kétszer 15 perces futamokat jelent, ez idő alatt kell bemutatni a legjobb trükköket a snowboard korlátokon, akadályokon. Az összegyűlt mezőny amatőrjei már hetek óta gyakoroltak a műanyag pályán és ez jócskán látszott a szponzorált versenyzőkhöz viszonyítva, ha nem is teljes magabiztossággal, de szépen kivitelezett trükköket is láthattunk.


A nyertes snowboard menők a Burton ajándékcsomagjai mellett Volvo teszthétvégét, GoPro digitális fejkamerát és a Rézangyal pálinka díjakat vihettek haza.
Következő esemény a december 20-án zajló újonnan megalakult Snowboard Akadémia demó napja és a december 21-én 15:00-kor elkészülő snowboardos csoportkép amit a Snowboard Világnapja alkalmából elküldünk a nemzetközi főszervezőknek.

További információk: www.arenaplaza.hu

2008. 12. 13 Aréna Pláza Winter Park Burton slide verseny – helyezettek

AMATŐR Fiú

1., Thorpe Samu
2., Bíró Norbert
3., Kizman Tamás
4., Gábos István
5., Veres Csaba (Sanchez)
6., Kaposi Péter

BEST TRICK: Bíró Norbert

AMATŐR Lány

1., Nebusz Csenge
2., Varsányi Vivien
3., Csendes Zsófia

PROFI

1., Takács Balázs
2., Lotfi Peiman
3., Liptay Dávid
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.