Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hogyan lehet biztonságosan és kényelmesen szállítani a sífelszerelést?

2020.05.07. (x) szponzorált cikk

Aki a síelés szerelmese, az két síszezon között nyilván elgondolkodik azon, hogyan tudná a következő alkalommal még kellemesebbé tenni a téli kiruccanást. Mivel gyakran nagy utat kell megtenni a havas lejtőkig, magát az utazást sem szabad elfelejteni, amikor a kényelmi szempontokat vesszük figyelembe.
Amikor egy hosszabb útra megyünk, az oda- és visszaútra hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint egy szükséges rosszra, amit túl kell élni. Nos, nyilván nem ez a legélvezetesebb része egy sítúrának, de viszonylag gyorsan eltelik, ha ügyelünk a kényelemre és persze a biztonságra, a havas utakon való közlekedés során.

Ehhez minden szükséges felszerelést meg lehet találni ezen az oldalon.

Ne a csomagok közt nyomorogjunk!

Ami a kényelmet illeti, azért sokat tehetünk már azzal is, ha igyekszünk úgy elpakolni az autóba a szükséges holmikat, hogy lehetőleg ne az utastérben legyenek. Egy síelés alkalmával a lécek, botok, bakancsok, vagyis a komplett sífelszerelés sok helyet foglal. Ha ezekkel telerakjuk a csomagtartót, az egyéb holmiknak pedig már nem marad hely, csak a lábunknál, vagy magunk mellett, az utazás minden lesz, csak komfortos nem.

A motorizációval szerencsére együtt jár, hogy mostanra gyakorlatilag minden eszköz adott az autók utasterének csomagmentesítéséhez. Csak hogy a legkézenfekvőbbeket említsem: tetőcsomagtartó, utánfutó. Igaz, utóbbi nem biztos, hogy a legjobb választás a hegyekbe, havas utakra, de a tetőcsomagtartón biztonságosan tárolható a felszerelés, így az autó saját csomagtartója megmaradhat a ruháknak, egyéb személyes holmiknak.

Ne csak az úticélt tervezzük előre!

Az egyre több autó egyre többféle lehetőséggel is jár, érdemes tájékozódni ezekkel kapcsolatban, hogy kellemesebben teljenek a kilométerek. Mielőtt elkezdenénk tervezni, hová is menjünk a következő síszezonban, még van idő beszerezni a megfelelő csomagtárolókat is. ha tudjuk, hogy kényelmesen fogunk utazni, valószínűleg bátrabban fogunk elindulni egy távolabbi úti cél felé, így akár teljesen új, ismeretlen pályáknak is örülhetünk majd!
KOMMENTEK

facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.