Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chopok és Magas-Tátra: fapados árképzés a síbérletekben

2019.11.27. Bata Attila

A tavalyi szezont sikeresnek ítélték meg az üzemeltetők, így idén is marad a rugalmas árképzés a síbérletekben, vagyis a kereslet szabályozza az árakat.
A szlovákiai TMR cég tavaly tért át a rugalmasan alakuló síbérlet árakra, amelyet az idén is megtart szlovákiai síterepein, sőt kiterjeszti a lengyel és cseh síterepére is.

Az árképzés legfontosabb pontja, hogy nincs többé előre kifüggesztett árlista a kasszánál. Nincsenek elő-, fő-, vagy utószezoni árak lefektetve. Az aktuális ár mindig a kereslet alapján változik. Tehát egy hétvégén, kedvező időjárási viszonyok között jóval többet kell fizetni, mint egy hétköznapi, szeles, esős-havas napon.

A szlovák cég már az elmúlt évben is arra törekedett, hogy szolgáltatásait a Go Pass alkalmazáson keresztül árulja, ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Az alkalmazáson keresztül az adott napra olcsóbban lehet napijegyet vagy bérletet vásárolni, mint a helyszínen.

Újdonság, hogy megszűnik a két magas-tátrai síterep, Csorba-tó és Tátralomnic egységára. Ezentúl más-más áron lehet bérletet vásárolni erre a két síterepre. Az üzemeltetők a két síterep eltérő kínálatával indokolták a változást.

A szlovákok üzemeltetik a lengyel Szczyrk és a csehországi Spindleruv Mlyn síterepeit is, ide is kiterjesztik a dinamikus árképzést. Arról nem érkezett hír, hogy az idén megvásárolt ausztriai Mölltal síterepén is bevezetik a változó árakat.
KOMMENTEK
AgressoR | 2019.11.27. 08:28
Nincs Gopass alkalmazás jelenleg.
százas | 2019.11.27. 22:58
A honlapjuk is még mindig ratyi.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Stráni Panzió csillagcsillag
Kedvező ár/érték arányú családi panzió szobákkal és apartmanokkal Myto (500 m), Tále (5 km) és Chopok dél&észak (11 km) közelében. Saját éttermében reggeli, félpanzió és teljes ellátás is rendelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalet Alaskit Jasná csillagcsillagcsillagcsillag
Jasná szívében, Oputné-n, a Chopok lábánál található újonnan épült, francia stílusú 6 fős apartman kültéri jakuzzival 200 méterre a sípályától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata 1012
A Chata 1012 házikó a Demänovská völgyben, gyönyörű természeti környezetben, 6 km-re található a Chopok-Jasná síterep északi oldalától. Élelmiszerbolt kb. 700 m, buszmegálló kb. 300 m, étterem kb. 400 m.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.