Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sícipő vásárlás - megint Dachsteint? Segítsetek!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
mous
21 élménybeszámolót írt
21
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sícipő vásárlás - megint Dachsteint? Segítsetek!
2006.02.17. 08:49
Segítségeteket kérem, speciális igényeimre miket tudtok javasolni. Most még meg tudták javítani a bakancsomat, de lassan időszerűvé válik a vétel.

38-39-es méretben, keményre állítható (a mostani Nordica Next bevált 40-90ig állítható), normál magasságú bakancsot keresek, ami hátrafelé kiengedhető (nem bírja a térdem az egésznapos kényszertartást, felvonózáskor muszáj kinyújtanom)

Boldogan vettem egy női modellt, ami összehasonlítva nem tűnt alacsonyabbnak a jelenleginél, magas flexet jelölt, de mégis sokat számított az a 2-3cm - a tempós meredekeknél össze vissza kezdett járni az egész.

Az új bakancsokból a magasabb, keményebb cipőkből a legtöbb gyártó kivette a lépésfunkciót, hátrafelé nyíló bakancsot pedig már egyáltanán nem láttam.

Tapasztalataim szerint a női cipők általában alacsonyak, a junior bakancsok a súly miatt nem biztos, h jók, ffi cipőkből ez a méret nem járatos.

Ha valaki mégis ismer ilyet, kérem segítsen. Az üzletekben szinte csak a legújabb sorozatok vannak, de nekem nem feltétlenül az kell. Remélem tud valaki segíteni...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.