Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bringás topik topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
blac
25 élménybeszámolót írt
25
11 éve tag
2013.05.05. 22:00
Gratulálok Gabóca!
Nem rossz teljesítmény ez. Az ember 40 felett szerintem már ne akarjon a 20 évesekkel versenyezni. Egyébként sokan nem is hinnék milyen taktikai harc megy egy amatőr versenyen is. Legközelebb jobban figyelj a puskaporos hordóra, hogy kitarcson a csata végéig.
Üdv - Laci
Minden tekergőnek biztonságos hazaérkezést kívánok!
Előzmény: (gaboca 159479)
gaboca
3376 élménybeszámolót írt
3376
15 éve tag
2013.05.05. 14:07
Tegnap elmentünk a Tour de Tisza-tó országúti versenyre, nem kevés induló, rekord 1600 fő.
Lassú rajtos indulás Tiszafüredről a 33-as úton Poroszló felé kerülgetve a méretes kátyúkat, egy azért befigyelt a lánc is le esett a kistányérról, gyors nagytányér tolás és még defekt sem lett, fel van avatva az Új Ksyrium Equip kerékszett.
Maga a gát út igen kevés izgalmat tartogat, gyakorlatilag egy nyomsávos aszfalt egy szakasza van ahol igen ramaty az állapota, de az szerencsére nem hosszú.
Egy nagyobb bolyban voltam ami aztán szétszakadt kétfelé aminek én a második felében voltam, megpróbáltam felérni az előrébb levőre, a kettő között ,,felszedtem" egy lányt aki leszakadt az elől levőről. Vezettem vagy 20 percig, de nem tudtunk közelebb kerülni az előttünk levőkhöz, utána kiderült nem csak a leányzónak vezetek, voltunk vagy hatan a minibolyban. Végül négyen maradtunk a táv nagy részén, hárman pasik felváltva vezettünk, a leányzó nem tudta bevállalni így ő ,,csak" utazott. Kisköre után felért még ránk egy ugyan ilyen miniboly, darabig együtt mentünk aztán én kicsit megrogytam és lemaradtam tőlük ,,hű fejbólintómmal egyetemben".
Tíz kilométerrel a vége előtt be ért a boly amitől elmentünk az elején, nagyon nem élveztem a végét e miatt, nagyon szoknom kell még a bolyozást, le is maradtam a befutónál a végére, nem akartam valami kalamajkába keveredni a végére, a szőr feláll a hátamon mikor látom valaki könyöklőn bolyozik.

Számokban:
Győztes idő 01:38:14

Én időm 01.50.22

Abszolút 106.

Kategória 27.

Max pulzus 156

Átlag 142

Kalória 1574

Táv 65 km

Átlag 34.4 km/h

Max 44km/h

Az egyesületből Masters 2. kategóriából elhozták az első és a harmadik helyezést!
Sok tanulnivaló van még az országúti versenyzésről.
A felvezetett leányzó megnyerte a kategóriáját.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.