Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bad Kleinkirchheim topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
öt szolnoki
33 élménybeszámolót írt
33
14 éve tag
2011.02.03. 21:11
Szia Danny!
Ti is a Car Tourral voltatok? Ha igen,légyszi írd meg az eredményt,mert én is szóvá tettem és talán jutunk valamire.A köv. hasonló kaliberű befizetésre esetleg egy erősebb engedmény?
Hova mentek legközelebb?
Üdv!
Előzmény: (dannydog 107904)
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.02.03. 18:58
Szia!

Volt velünk egy kicsit "harcias" lány, aki panaszt tett az utazási irodánál, és jelen állás szerint elképzelhető, hogy valamilyen formában kompenzációt kapunk az "átverés miatt".
öt szolnoki
33 élménybeszámolót írt
33
14 éve tag
2011.01.31. 21:21
Mi is 30-40 helyen jártunk már Ausztriában,de ez a 3 csillagos all.in-hez nem volt méltó,egész pontosan köszönő viszonyban nem állt vele.A müzlit,meg a felvonós wifit én is meghagynám annak,aki ezt igényli.Egyébként érdekes,hogy nálunk a fűtés 19,20-án oké volt,de 2 uccsó nap majd megfagytunk.A léceket a velünk együtt lakó németek sem tudták,hol is kellene tartani,na most ez 25 éve Certovicán már nem volt kérdés.A véleményem teljesen megegyezik danny-vel,azt hozzáteszem:eszméletlen sokat és jót síeltünk mind az öten,tömeg nuku,csak ez a fránya "pálya"szállás.A gyerekek kijelentették:egy évig nem akarnak felvágottat látni.
A török egy félkontinentális ellátással,pályaközeli szállást adott el aranyáron a balfék keletieknek.Most már értem,miért is volt oly kevés a hazai vendég.A cumit bekaptuk,be kell vallani.Kár ezt túlragozni,ennyi! Ettől függetlenül csak a szépre emlékezni,nem történt tragédia,a síelés megvolt,km megvolt,szintkülönbség megvolt.
Előzmény: (dannydog 107376)
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.01.31. 21:02
Érdeklődve olvastam a hozzászólásod, ha Neked ez a ..... kimerítette az all inclusive ellátás fogalmát, akkor valószínűleg veled van a baj.
Nem egy helyen voltam már síelni, szállodában, apartmanban, panzióban, de az itt tapasztalt ellátás a legutolsók között van. 17-en voltunk jan. 18 és 23 között, tehát veletek egy időpontban, és egyhangúlag állapítottuk meg, hogy ezért a pénzért egy nulla volt amit kaptunk!
Pontosan azért fizetek a pályaszállásért, hogy ne kelljen autóba ülnöm, mert ha már autóba akarok ülni, akkor a pályától pár kilométerre szállok meg jóval olcsóbban, és kocsikázok. Ha már beültem tök mindegy, hogy 500 métert, vagy 5 kilométert autózok.
A reggeli totál egyhangú volt, minden nap ugyanaz. Itt a müzlikről nem akarok beszélni, mert azt egye aki akarja, meg aki fogyózik, de ne az, aki egész nap lécen akar állni!:)
Az ebéd az...inkább nem beszélek róla. A vacsorával nekünk sem volt komolyabb problémánk.
A fűtéssel kapcsolatban, volt velünk gyerekes család, ők szóltak a recepción, hogy ha nem csinálnak valamit, akkor oltári balhé lesz. Ezek után lett náluk valamivel melegebb...:)
Végül még annyit, hogy a magyar felszolgálók (akik tényleg aranyosak voltak), elárulták, hogy a töröknek ez az utolsó szezonja, és valószínűleg még amit lehet kivasal a helyből, és ezért nincs választék, ezért por a leves stb...
szabolcsij
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.01.30. 23:31
Mi is az Alpinában töltöttünk el 1 hetet jan 15-22ig a barátnőmmel. Viszont mi abszolút pozitiv élményekkel jöttünk haza. 2en voltunk a 6 személyes lakásban. Jó tágas volt. A sí cuccoknak külön szobája volt :)
A termosztát 30 fokra odakongatva. Estére 20fokra le kellett venni, sőt 2 este résnyire nyitott ajtónál aludtunk oylan meleg volt. Nem értem, hogy mi nem tetszett a reggeliben. Volt több féle műzli, rántotta, szendvicsnek való, piritos, zöldség. Mi kell még? Kávéról nyilatkozni nem tudok, mert nem kávézom. Ebédelni egyszer sem jöttünk le a hegyről, mert sielni mentünk úgyhogy hüttézés volt. A vacsora összességében rendben volt, azt leszámitva, hogy 2 este tényleg gyenge volt a kaja. Maximális tisztelet a magyar felszolgálóknak, ők tényleg nagyon kedvesek voltak!

Ez egy jó szállás. Főleg amennyiért le tudtuk foglalni. Nekünk 109ezer Ft/fő/7éj volt. Amiket hiányolnak sokan, azt keressék egy 4*-os hotelben. Azt kell foglalni. Viszont arra készülni kell, hogy az 150ezer/fő/7éj él alatt nem kapod meg, jahhh és abban csak reggeli van! Viszont ott lesz első osztályú kaja.

Wifi: fel kell sétálni a felvonóig. Ott van ingyenes és gyors wifi. Egy nap sajnos dolgoznom kellett. Felsétáltam a laptopommal, beültem a hütte teraszra, Rendeltem egy sört. Nem tudom mikor dolgoztam ilyen jót utoljára :))

TV: tényleg ennyire kell a magyar csatorna? Egy jó kis RTL klub vagy tv2... röhej. Mi vittünk filmeket magunkkal és azt néztünk.

Szerintem a pályák nagyon jók voltak. A piros 26, 27es buckás volt délutánra. Azt leszámitva nagyon bejött. Ami a legjobb volt. Alig volt ember. Semmi tömeg. Nulla várakozás. A felvonók is rendben voltak. Szerintem az a lényeg hogy ülőlift vagy kabinos legyen. Aki szerint ezek lepukkantak voltak az menjen el szlovákiába. A festés néhol le volt verve, de azt a nagyérdemű közönség köszönheti magának...

Mi a lenti házakban voltunk. Van egy egyszerű módszer a hosszú bakancsos gyaloglás ellen. mi pl. ezt csináltuk. bedobtuk a lécet és bakancsot az autóba. felgurultunk a parkolóig. Felvettük a bakancsot és átsétáltunk a hidon. Már ott is voltunk a felvonónál. Kicsit erős azért ezt felhozni negativumnak :)

Egyetlen nagy negativum volt. A recepción a nagy szemű, nagy homlokú picsa. Katasztrófa...

Én ha tehetem jövőre is ide jövök!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.