Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Offtopik üzenetek mutatása bekapcsolva

cipőkérdés

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyurif
17 élménybeszámolót írt
17
19 éve tag
2007.02.22. 14:28
Kimor! Nekem jópár éve ugyanez volt a problémám...sajnos rossz volt a cipő, rá kellett jönnöm. Tavaly aztán kb. 2 hétig próbálgattam mindenféle cipőt és végül egy Dachstein használz versenycipő lett az ideális. Azóta megnyíltak a kapuk, egy élmény újra a síelés....
Kimor
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
2007.02.19. 20:18
Igen, jól gondoltam, elég egy harisnyanadrág. Legutóbb - a harmadik napon - a harisnya fölött egy vastag sízokni és azon egy térdvédőből bokavédővé avanzsált alkalmatosság is volt, de meg sem bírtam mozdulni a cipóben.
Agentnek: a "körbetörés" azt jelenti, hogy látható külsérelmi nyomok nélkül, nyomásra nagyon érzékeny volt a lábam, mintha zúzódás lenne, ahogy tehát előredőlve a cipőhöz ért a lábfejem, csillagokat láttam. A cipót használtan vettem, de - mondom mégegyszer - nagyon kényelmesnek bizonyult - eleinte.
WéberF
2040 élménybeszámolót írt
2040
17 éve tag
2007.02.19. 18:54
Szeretnék eloszlatni egy tévhitet. Ne foglalkozzatok a "sízokni" kérdéssel, ugyanis vagy egy hosszúszárú 1 db zokni, vagy, amit én használok immár 50 éve (férfi létemre nem szégyenlem??) harisnyanadrág és semmi más! Ezek a mostani cipők ugyanis a lábhoz kell, hogy igazodjanak, semmiféle sízokni nem segít, sőt ront, ha nem stimmel a lábformádra! Tehát: nem igaz az az ajánlás, hogy sízoknival próbáld fel vásárlásko a bakancsot! A legközönségesebb zokni is jó a próbánál, a lényeg, hogy a zokni felső vége feljebb legyen a "bakancs" magasító betétjének felső illeszkedésénél a lábszárad (vádlid)érzékeny részénél.
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2007.02.19. 18:33
Körbetörte?
Új bakancs?
Két-három nap intenzív sízés után a vádli keményedik, a lábszár némileg vékonyodik a folyamatos szorítástól, hogyan történt pontosan? Ha körbetörte, akkor az folyamatos volt, mi volt az első jel?
Kimor
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
2007.02.19. 18:24
Kedves síelők!

Tapasztaltatok-e már olyat, hogy a cipőtök, amely az első két napban álmaitok cipőjének bizonyult és olyan kényelmes volt, hogy észre sem vettétek, hogy a lábatokon van, a harmadik napra úgy körbetörte a vádlitokat, sípcsontotokat és főleg a lábfejetek "torkát", hogy lépni sem tudtatok benne, nemhogy síelni? Hogyan lehet ezt kivédeni? Több zoknival vagy éppen kevesebbel? Ha van ötletetek, kérlek írjatok!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.