Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

kanizsaizso kiemelt beszámolói
kanizsaizso
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
Szlovénia
Rogla
2012.12.25.
Ismét Karácsony - ismét Rogla. Tökéletes pályák és változó időjárás jelemezte az elmúlt két napot. A jurgovoi oldalon lévő egyik csákányost kivéve minden lift mükődik. 24-én elég sokan voltak - köszönhetően a gyönyörű napsütésnek - ennek ellenére csak minimális várakozás volt egy-egy liftnél. A mai napon (25.) a tetőn hatalmas szélvihar és köd volt igy másokhoz hasonlóan mi is inkább a fenyvesek által védett piros pályákat használtuk.
Kiváncsian várjuk, hogy holnap melyik oldalát mutatja majd az időjárás, egy biztos: holnap is jót fogunk sielni.
kanizsaizso
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
Ausztria
Weinebene
2012.02.25.
Útban a Gerlitzen-i sítáborunkra pár órás kitérőt tettünk Weinebenére (február 17). Ismerősöktől illetve itt a fórumon is sok jót hallottunk erről a kis családi sípályáról - gondoltuk itt az ideje megbizonyosodni róla. Kb. dél körül értünk a pályához. A pénztárhoz közeli parkoló tele, a távolabbi félig volt. Leányom és magam részére 3 órás belépőt vettünk, feleségem az ingyenesen használható tanuló liftet (10) választotta. AZ alsó kék pályákon történő két bemelegítő kör után indultunk a felső piros pályákhoz. A hegytetőről több útvonalon is lejuthatunk a felvonóhoz. A pályák jól kezeltek, buckásodást elvétve, jegesedést pedig egyáltalán nem tapasztaltunk. A felvonóknál nulla várakozás.
Egyetlen kis negatívum, hogy a 3 órás bérlet a már vásárlás időpontjától ketyeg és nem az első felvonó használat kezdetétől. Az itt töltött rövid idő alatt sikerült a teljes pályarendszert besíelni. Nagyon jól éreztük magunkat. Egynapos síelésekre vagy útban távolabbi sípályákhoz rövid megállónak (nulladik nap) tökéletes. Mi még egészen biztosan visszatérünk.
kanizsaizso
3 élménybeszámolót írt
3
13 éve tag
Szlovénia
Rogla
2011.12.27.
Sziasztok!
A karácsonyt (23-26) a Roglán a Hotel Planja-ban töltöttük. A későn jött hó ellenére kifogástalan, nagyon jó minőségű pályák fogadtak bennünket. A piros 5, a fekete 9 és a fun park kivételével minden pálya nyitva volt. A felvonók közül csak a 2 és a 11 pályáknál lévőknél kellett pár percet várni, a többit szinte várakozás nélkül lehetett használni. Az ülőszékes Planja felvonó picit lassú és gyakran megállt. A Jurgovoi 7 és 8-as pályákon szinte alig voltak, bár a többi pályán sem volt zavaró a tömeg.

Az időjárás nagyon kegyes volt. Hol gyönyörű napsütésben, hol pedig csodás hóesésben síelhettünk. A fagypont körüli hőmérsékletet kihasználva a pályarendszer több pontján napközben is mentek a hóágyuk.

Örülünk, hogy a karácsonyi ünnepek eltöltésére ezt a nagyszerű hotelt és sípályát választottuk. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. A márciusi hosszú hétvégén minden bizonnyal visszatérünk.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.