Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfeldi meglepetés: főzőtanfolyam a síliftben

2015.01.16.

Nassfeldi meglepetés: főzőtanfolyam a síliftben Nassfeld, Karintia legnagyobb és legmodernebb sírégiója, amelyet Ausztria 10 legkedveltebbje között tartanak számon, elkötelezte magát amellett, hogy olyan szolgáltatásokat nyújt látogatóinak, amelyek izgalmas és élménydús időtöltést biztosítanak. Hűen „nice surprise” mottójukhoz, Nassfeld mindig tartogat meglepetéseket.
Ezek közül a meglepetések közül az egyik az „Alpok leggyorsabb főzőtanfolyama”. Péntekenként a Millennium-Express sífelvonó kabinjában, amely a tröpolachi völgymegállóból 17 perc alatt szállít fel bennünket a közel 2000 méter magasan található Madritsche megállóig, egy átfogó, villámgyors főzőtanfolyamon vehetünk részt.

A két Chef: Chiara és Christopher a vendégek szeme láttára és hathatós közreműködésével varázsol karintiai gasztronómiai gyöngyszemeket az asztalra, mint például a Kasnudeln-t (ami egy különleges karintiai, házi túróval töltött alpesi tészta).

A tanfolyam elvégzését követően kóstolóra is van lehetőség, sőt a receptet és egy titkos fűszercsomagot is magukkal vihetnek a résztvevők, így otthon is elkészíthetik a tanultakat.
KOMMENTEK

Szállástippek
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Arena Franz Ferdinand csillagcsillagcsillagcsillag
Nassfeld egyik legújabb szállodája közvetlenül (100 m) a síterep völgyállomásánál várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Wellness részleg fűtött bel- és kültéri medencével, szaunákkal, gyermekeknek 140 m2-es játszóbirodalom, mászófal!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Almhotel Kärnten csillagcsillagcsillagcsillag
Az új 4 csillagos Almhotel Kärnten 1.500 méteren, közvetlenül Nassfeld síterepe mellett várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Síelés után a modern szauna részlegben pihenhetünk meg, panoráma kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.