Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lackenhof am Ötscher - téli örömök az egész családnak!

2013.11.11. (x) szponzorált cikk

Lackenhof am Ötscher - téli örömök az egész családnak! Lackenhof a magyar síelők egyik kedvenc közeli síterepe. Igazi alpesi falucska, az országút végén, az 1893 méter magas Ötscher lábánál fekszik. Hangulatos környezet várja itt a téli üdülővendégeket: gyönyörű táj, különleges hegyi panoráma és a téli üdülés minden kelléke adott a kikapcsolódáshoz.
Minden hóbarát szeretné megtalálni a saját kis síparadicsomát. A sífutók a természet nyugalmát, a síelők és boardosok pedig az izgalmas lejtőket és kanyarokat keresik - mindezt pedig Lackenhofon meg is találhatják! Lackenhof am Ötscher (810-1.893m) valódi lesiklóélményt nyújt 19 km-nyi pályán - melyek között akad kellemes és jól kezelt családi pálya, de a bátrabbak a Nagy-Ötscher mélyhavas, vadregényes lejtőit is élvezhetik. Azoknak, akik netán versenyre edzenek, csak a carving technikájukat szeretnék tökéletesre csiszolni, Lackenhof egy tűzött versenypályát is nyújt. Legyen szó bármely nehézségű lesiklópályáról, itt biztosak lehetünk benne, hogy mindig tökéletesen kezelt lejtők elégítik ki a téli sportolók igényeit. Az Ötscher vendégeit 9 felvonó juttatja el gyorsan és kényelmesen a síélményék világába. A hóbiztosságról a síterep modern hóágyúflottája gondoskodik, mellyel még a hószegényebb teleken is nagyszerű körülményeket teremthetnek. Az Nagy-Ötscheren összen 70 hektárnyi pályafelületet, sőt, a legújabb beruházás eredményeképpen már a Kis-Ötscher 50 hektárját is gond nélkül tudják ellátni kiváló minőségű hóval. Lackenhof a közelsége miatt is csábító lehet, hiszen az A1-es autópálya gyors megközelítést garantál, a határt átlépve csupán 2,5-3 óra alatt máris a sípályáknál lehetünk!

A gyerekbarát szolgáltatásokat és hozzáállással itt nem viccelnek! A szülők pénztárcájára gondolva minden, max. 10 éves gyerkőcnek szülei síbérlete mellé elegendő csupán 2 € / nap áron egy úgynevezett "Hóemberjegyet" vennie, és már kezdődhet is a csúszkálás! A legkisebbek a Sunny Kids Parkban szórakozva sajátíthatják el a síelés alapjait. A lehető legkényelmesebb tanulást egy varázsszőnyeg és 2 bébilift biztosítja.

Lackenhof am Ötscher bemutatófilm
Természetesen a kiváló vendéglátásról sem feledkeztek meg Lackenhofon. Igazi osztrák hütte gasztroélményt nyújt az Eibenhütte vagy az Ötschertreff, síelés utáni iszogatáshoz pedig az Eibenkogl körbárt ajánljuk!

Síiskola és -kölcsönző
A helyi síiskolák minőségi szolgáltatást nyújtanak. Legyen szó csoportos tanfolyamról, magánóráról, sí- vagy snowboard oktatásról, esetleg felszerelés kölcsönzésről, mindezt a központi völgyállomásnál, az Eibenkogellift-nél megtalálhatjuk. Az iskola 30 fős csapata a főszezonban is biztosítja a minőségi oktatást, sőt, akár cégek, egyesületek, klubok magas színvonalú edzését is vállalják. A frissen létrehozott és kiszélesített versenypálya a FIS minősítésnek köszönhetően évről-évre számos versenynek ad otthont. Lehetőség van szlalom, óriásműlesiklás vagy Super G verseny megrendezésére is.

"Az ágyból kilépve a sípályán!"
Itt nem számít kivételesnek, hogy az ajtón kilépve a sípályán találjuk magunkat - Lackenhofon ez a megszokott! Hiszen a helyi hotelek és panziók szinte mindegyike közvetlenül a pályák mentén található, ami pedig már csak a ráadás, hogy a helyi szállások igen nagy részén magyar személyzet is dolgozik, így igazán otthon érezhetjük magunkat a síüdülés alatt. A sípályákon kívül pedig a kis település számos egyéb aktív programot is kínál: sífutás, hótalpas túrák, curling, korcsolyázás vagy egy romantikus lovas szánkózás nyújt igazi kikapcsolódást. Események
A helyi turizmus iroda és a síterepet üzemeltető cég közösen igyekeznek az egész téli szezon alatt számtalan izgalmas programmal szórakoztatni a vendégeket. A legközelebbi programokról a www.oetscher.com oldalon tájékozódhatunk.

Elérhetőségek:

Ötscher Turizmus Iroda
Käferbichlstraße 14, A-3295 Lackenhof am Ötscher
Tel.: +43 7480 20020, Fax: +43 7480 20020-4
Email: info@lackenhof.at
Web: www.lackenhof.at



Ötscher Bergbahnen
Weitental 51, A-3295 Lackenhof am Ötscher
Tel.: +43 7480 5354, Fax: +43 7480 5354-4
Email: info@oetscher.at
Web: www.oetscher.at



Ötscher Snowsports - Síiskola és kölcsönző
Käferbichlstraße 21/2, A-3295 Lackenhof am Ötscher
Tel.: +43 7480 5001
Email: info@snow-sports.at
Web: www.snow-sports.at



Skischule Lackenhhof - Síiskola és kölcsönző
Teichwiese 1, 3295 Lackenhof
Tel. 07480/20256 oder 0650/5120962, Fax: 07480/20260
Email: info@skischule-lackenhof.at
Web: www.skischule-lackenhof.at/



Lackenhof a Facebookon
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.