Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

E-bike ínyenctúra vár nyáron Kelet-Stájerországban

2014.04.07. 2021.04.15. austria.info | frissítve: 2021.04.15.

Kelet-Stájerországban egy új, 5 napos e-bike körtúra keretén belül juthatunk el az Ausztria kertjének is titulált régió legszebb természeti látnivalóihoz és kulturális kincseihez, miközben különleges kulináris élményekben is részünk lehet.
Fotó: Bernhard Bergmann / Oststeiermark Tourismus
Fotó: Bernhard Bergmann / Oststeiermark Tourismus
A 160 kilométer hosszú körtúra St. Ruprecht/Raab településről indul, majd Passail, St. Kathrein/Offenegg, Anger, Stubenberg, Hofkirchen, Pöllau és Bad Waltersdorf érintésével vezet vissza St. Ruprechtbe. A túra során 2223 méternyi szintkülönbséget hagyunk a hátunk mögött, ami segít elégetni azt a komoly mennyiségű kalóriát, amelyet például az arzbergi sajtbarlangban, a Graf pálinkafőzdében, az almenlandi Kreiner méhészetnél, a weizi báránytenyésztőknél, a számtalan almás- és gyümölcsöskertben, valamint a vendégszerető falusi gazdaságokban magunkhoz veszünk.
Az élménytúra egyik állomása: a Graf pálinkafőzde
Az élménytúra egyik állomása: a Graf pálinkafőzde
A csodás természeti látnivalók mellett számtalan kulturális gyöngyszemmel is találkozhatunk utunk során, ilyen például a Herberstein kastély és vadaspark, a Pöllauberg templom vagy a Katerloch cseppkőbarlang. A GenussCard kedvezményes kártyával mindezek ráadásul ingyenesen tekinthetőek meg.

Elektromos kerékpárok, töltőállomások, valamint a GenussCard megtalálható az útvonal mentén fekvő szálláshelyeken. A napi szakaszok (magassági profillal, élménypontokkal…) leírását ki lehet nyomtatni, és a kerékpáros szezon kezdetével online is elérhető.

Útvonalleírás és turisztikai információ: oststeiermark.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.