Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Planicán lesz a Síugró Világkupa fináléja

2015.03.09. Biró Ágnes

Március 19-22. között rendezik meg a 2014/15-ös szezon síugró világkupa szezonjának utolsó futamát. Szlovéniában, az osztrák és olasz határ melletti Planica sáncán gyűlnek össze a sportág legnagyobb nevei egy rendkívül látványos versenyhétvégére. A Kranjska Gora melletti eseményre itthon is kaphatóak jegyek!
A planicai síugrósánc holtversenyben a világ legnagyobb sáncának számít, holtversenyben a norvégiai Vikersunddal, ahol idén februárban a világcsúcs is megdőlt. A látványos verseny mellett a hangulat is garantált, mivel jelenleg igen szoros a világkupa állása: mindössze 7 ponttal van lamaradva az osztrák Stefan Kraft (1308 pont) a hazaiak kedvencétől, Peter Prevc-től (1315 pont). A planciai hétvége előtti finn és norvég világkupa futamok után természetesen előfordulhat, hogy egyikük nagyobb előnyre tesz szert, mindenesetre az utolsó pillanatig tartó feszültség borítékolható. A mezőnyben természetesen ott lesz a jelenlegi világcsúcs felállítója is, a ranglistán jelenleg 4. helyen álló norvég Anders Fannemel (1118 pont).

Ugrás a planicai sáncról, fejkamerával
A versenyre itthon is lehet jegyeket venni, mégpedig a Kompas utazási irodában. Aki tehét jövő héten esetleg Kranjska Gora-ba, vagy a környékre készül síelni, érdemes megnéznie a planicai hétvége programját is!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Vitranc apartmanok csillagcsillagcsillag
Felújított, 3 csillagos apartmanház Kranjska Gora központjában, 50 méterre a síliftektől. Az apartmanok 2-5 fősek, konyhából, étkezőből, nappaliból, hálószobából, fürdőszobából és panorámás erkélyből állnak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Alpina csillagcsillagcsillag
A 3 csillagos szálloda közvetlenül Kranjska Gora sípályái mellett fekszik. Ideális hely családok és wellnesskedvelők számára is: kétágyas és családi szobák, SPA részleg, internet, reggelis ellátás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Ramada Resort Kranjska Gora csillagcsillagcsillagcsillag
Abszolút pályaszállás Kranjska Gorán. 2 éve felújított, 118 szobás, wellness részleggel rendelkező szálloda, melyhez szabadtéri bár is tartozik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.