Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Interalpin 2015: sítechnikai vásár Innsbruckban

2015.03.27. 2015.03.31. Biró Ágnes | frissítve: 2015.03.31.

Idén 21. alkalommal rendezik meg a legjelentősebb európai kiállítást és vásárt az alpesi technológiák témakörében, mégpedig hol máshol, mint az Alpok fővárosaként ismert Innsbruckban. 2015. április 15-17. között több mint 20 000 látogatót várnak az Interalpin szervezői.
Várhatóan mintegy 650 kiállító vesz részt az idei Interalpin vásáron. 47 különböző országból jelezték cégek megjelenésüket a kiállításon.

1974-ben egy kis termékbemutatóként induló esemény mára a teljes szakma egyik legfontosabb találkozóhelyévé nőtte ki magát. A vásár időtartama alatt a látogatók megismerhetik a legújabb fejlesztéseket a hegyi liftek, hóágyúzás, fizető- és beléptetőrendszerek, pályagépek, biztonság, és még sok más kapcsolódó téma terén. A kiállítás kísérőprogramjaként rendezik meg az Ausztriai Felvonó Konferecniát (Austrian Cable Car Conference), és a "Snow Crystal" gálát is.



Christian Mayerhofer, a rendezvény egyik főszervezője így nyilatkozott: "Én már nagyon várom az idei Interalpint - ez a világ legnagyobb kiállítása és vására az alpesi technológiák számára. 70 különböző országból számítunk látogatókra, Dél-Amerikából és Ázsiából is. A sikeres előkészületeknek megfelelően egy izgalmas Interalpint várunk 2015-ben is." Bővebb információ: www.interalpin.tv
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.