Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

November végén újra lesz ISPO Münchenben

ISPO 2022 - Nemzetközi Sportszer és Sportdivat szakvásár

2022.10.27. sielok.hu

2022. november 28-30. között kerül megrendezésre az ISPO, Európa legnagyobb sport kiállítása, ahol természetesen a téli sportokra is nagy hangsúlyt helyeznek. A nagy múltra visszatekintő vásárnak ismét München ad otthont, ezúttal már több mint 1500 kiállító részvételével.
A rendezvény idei mottója: új perspektívák a sportban
A rendezvény idei mottója: új perspektívák a sportban
h i r d e t é s
A hatalmas rendezvényre 50 országból érkeznek a kiállítók, de a látogatóknak is több mint a fele külföldi. Mindez nem csoda, hiszen a kínálat igen sokszínű: outdoor sportok, sí, akciósportok (wakeboarding, vízisí, rally...), performance sportok (pilates, balett, jóga, nordic walking, stb.), fitnesz és egészség témában itt megtalálható lesz a szakma színe-java.

A kiállítás az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a sí- és télisport felszerelés gyártók igazi eldorádója lesz, itt csodálhatja meg a nagyközönség először a jövő évre készített kollekciókat. A kiállítók pedig színes és interaktív bemutatókon tárják a közönség elé termékeik újdonságait, előnyeit.

A vásáron kiállított újdonságokat független zsűri is értékeli, a számos kategóriában osztják ki a hatalmas presztízst jelentő ISPO nagydíjat. A nagydíjakat általában forradalmi, vagy éppen rendkívül egyszerű, de hatásos újításokkal kirukkoló gyártók szokták bezsebelni. A kiállításon túl sajtótájékoztatók, termékbemutatók és érdekes műsorok színesítik a programot.

Bővebb információ a munich.ispo.com oldalon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.