Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 23-án kinyit Donovaly Nová hola oldala is!

2011.12.20.

December 23-án kinyit Donovaly Nová hola oldala is! Egy kiadós havazás után, sok síelő legnagyobb örömére pénteken megnyit a Nová hola oldalon található 1-es jelzésű, 2 km hosszú lesiklópálya, valamint a hozzá tartozó hibrid (6 személyes ülős és 8 személyes kiskabinos) felvonó!
A Patociny és Misúty (B és C jelzésű) húzólifteket előreláthatólag december 25-én fogják beindítani. A síliftek minden nap 8:30-tól 15:30-ig üzemelnek, de december 22-től lehetőség van a Záhradiste oldalon esti sízésre is, minden nap 17:30-tól egészen 21 óráig. Szlovákia legnagyobb téli gyermek funkparkja már nyitva van, ahol a gyermekek játszva sajátíthatják el a síelés alapjait. Az oktatópálya minden nap 9 órától délután 4 óráig tart nyitva.

Aki szállást foglal Donovalyban, ingyenesen kap egy PARK SNOW kártyát, amellyel számos más kedvezmény mellett olcsóbban vásárolhatja meg 3, vagy 6 napos síbérletét!

A Nová hola hibrid lift tövében található, ingyenesen használható korcsolyapályát már most hétvégétől használhatják a vendégek! Korcsolyacipő bérlésére is lehetőség van a DAMi’Sport boltban.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalúpkovo
A Chalupkovo üdülőházak az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban, a Rózsahegyi/Ruzomberok síközponttól 8-10 km-re, Donovalytól pedig kb. 30 km-re fekszenek. A tradicionális stílusban épült 2 szintes faházak a közelmúltban épültek, kapacitásuk 4-8 fő.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.