Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Freeride verseny lesz a hétvégén Hochkaron

2015.01.23.

Freeride verseny lesz a hétvégén Hochkaron Az Open Faces freeride versenysorozatot 2015-ben 7 helyszínen rendezik meg, ebből a második lesz most hétvégén, január 23-25. között a magyar határtól nem messze található Hochkar síterepén. Az Open Faces ez már a harmadik évadja, de idén jár először a verseny Alsó-Ausztriában.
Összesen 11 ország 80 versenyzője fog rajthoz állni, sílécen vagy snowboardon, lényeg az érintetlen lejtők meghódítása.

Program

Péntek, január 23. – A legújabb Freeride-filmek
A jó hangulat megtereméséhez hozzájárul Matthias Mayr, a Göstlinből származó profi freeskier is, aki két legújabb Freeride-filmjét mutatja be: "The List" és "Aotearoa – Az Újzélandi kaland".

Az Open Faces versenysorozat bemutatóvideója
Szombat, január 24. - Verseny, síteszt, aprés ski buli
Szombaton kerül sor a nyilvánosság előtt zajló "Open Faces"-versenyre, az ingyenes sítesztelésekre, egy fantasztikus showra, melyet aprÉs ski és diszkóparti követ. Az ünnepélyes díjátadást 16:30-ra tervezik.

Vasárnap, január 25. – Freeride Matthias Mayrral
Vasárnap lehetőség van arra, hogy a profi freeriderrel, Matthias Mayrral közösen próbáljuk ki a pályát és tippeket gyűjtsünk be tőle. Ezen kívül egész nap lehetőség nyílik az ingyenes a sítesztelésre.
KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.