Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dopamine túladagolást vállaltam be helyettetek

2013.09.13. 2013.09.14. Fekete Ági | frissítve: 2013.09.14.

Dopamine túladagolást vállaltam be helyettetek A snowboard film, mint minden extrém sport kategóriájú alkotás, szépséggel ötvözi az elvetemültséget. Ha van műfaj a horror és a természetfilm között, akkor ez az.
A tegnapi premieren rengetegen csorgatták a nyálukat a derékig érő porhóra, amiben a film szereplői elképesztő mutatványokat adtak be másodpercenként. Az alig 160 centis, határozottan cuki zsebszuperhősök jelenetről jelenetre kreálták újra a lehetetlent. A fizika törvényei mintha megadták volna magukat a produkció idejére, a srácok Super Mario játszi könnyedségével ugrattak, ugrottak és pattantak fel egy-egy game overnek kinéző esés után.
Sokan gondolhatjátok most, hogy túlzok.
De az milyen már, amikor egy ugrás közben valaki útba ejt egy fenyőfa kitudjahányméter magasban lebegő ágaira telepedett hókupacot, majd simán landol, mintha mi sem történt volna?
A gyönyörű tájak, elképesztő hegyoldalak festői képkockáit egészen elvetemült jelenetek dobták fel. Láttunk csúszásokat háztetőkön, kerítéseken, betonon; gyakorlatilag pár gramm hó elég volt a ridereknek ahhoz, hogy nekiszaladjanak egy-egy hajmeresztő mutatványnak. A szinte teljesen függőleges, sziklás hegyoldalnál csak azok a jelenetek voltak meredekebbek, amikor a riderek egész konkrétan masszív lavinát kerülgetve csúsztak, szerintem az életükért.
A vetítés után a csapat pár tagját kifaggattam arról, hogy hogyan állnak a félelemhez. Azt mondták, a félelem a barátjuk, ennek köszönhetik azt, hogy egyáltalán még élnek. Számtalan törött fog, megment térdizület, vállak, szakadt szalagok bizonyítják, hogy bizony vannak helyzetek, amiket nem érdemes otthon kipróbálni. Ezek a srácok helyettünk keverik magukat szuperdurva szitukba, hogy aztán a fotel kényelméből, rajtuk keresztül élhessük át a dopamine-túladagolás remegős, vigyorgós, szenzációs élményét. Nagy fel ezeknek a csodálatosan elvetemült embereknek, de ígérjétek meg, hogy soha, semmilyen körülmények között nem próbáljátok meg überelni őket!
Dopamine Trailer 2013
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.