Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Inspirálódj! Az év legjobb hegyfilmjei a mozivásznon

Banff Hegyifilm Fesztivál 2015. március 26-27-28-án

2015.03.09. 2015.03.18. | frissítve: 2015.03.18.

Inspirálódj! Az év legjobb hegyfilmjei a mozivásznon Hegymászó-expedíciók filmes dokumentációi, adrenalin-dús kalandok földön, vízen valamint levegőben, egzotikus utazások és bolygónk utolsó érintetlen vidékeit bemutató történetek. Remek alkalom, hogy ihletet meríts belőle a következő "nagy kalandhoz". Banff Hegyifilm Fesztiválon március 26-27-28-án a Corvin Moziban!
A Banff Mountain Film and Book Festival a legrangosabb nemzetközi hegyifilm fesztivál. A zsűri 2014-ben 450 dokumentumfilmből 84 produkciót választott be döntőbe.

A legjobb filmek a kanadai fesztivált követően világ körüli turnéra indulnak. A Banff World Tour vetítésein - így a budapesti állomáson is- több filmből álló, 90 perces programok szerepelnek műsoron. A kalandsportok széles palettáját felvonultató Banff vetítések változatos és szórakoztató programot kínálnak a legkülönbözőbb ízlésű hegyisport és filmrajongók számára is.

Inspirálódj! A Banff közösségépítő élmény is és remek alkalmat kínál arra, hogy mindenki ihletet merítsen belőle a következő "nagy kalandhoz". Találkozunk a Banff Hegyifilm Fesztiválon 2015. március 26-27-28-án a budapesti Corvin Moziban!

Jegyvásárlás és részletes program itt olvasható: Banff.hu

Egy kis ízelítő a vetítésre kerülő filmekből a teljesség igénye nélkül:

And Then We Swam
A legjobb film – Felfedezés és kaland kategóriában
James Adair és Ben Stenning 2011-ben azzal került az újságok címlapjára, hogy elsőként eveztek át az Indiai-óceánon kísérőhajó nélkül. Bár soha nem eveztek még korábban, Ausztrália nyugati partjainál vízre eresztették hajójukat és nekivágtak, hogy megmutassák a kétkedőknek mire képesek. Azonban néhány mérfölddel azelőtt, hogy Mauritiusnál célba értek volna, felborultak és ha élni akartak, úszniuk kellett.

Cerro Torre (tour edit) – Egy hógolyó esélye a pokolban
A legjobb film – Hegymászás kategóriában
Patagónia lélegzetelállító tájai szolgáltatják a hátteret ahhoz a filmhez, melyben a mászó csodagyerek, David Lama és társa, Peter Ortner, nekivág, hogy meghódítsa a Cerro Torre hírhedt dél-keleti oldalát. A hegyet, amiről egykor azt állították, hogy a világ legkeményebb mászóterepe.

Afterglow (tour edit)
A Sweetgrass Production rövidfilmje az alaszkai hegygerincektől British Columbia mély hópárnáiig tartó utazás, a magashegyi sízés csúcspontjára kalauzolja el a nézőt, hogy aztán vele együtt vesse bele magát az éjszaka szédítően színes téli ragyogásába.

Arctic Swell – Szörfözés a világ végén
Chris Burkard fotós és három profi szörfös a Sarkkörre merészkedik, hogy megmutassák a természeti világ talán legkeményebb terepének nyers szépségét. A metszően hideg víz és szél hatalmas próbatétel testnek és léleknek, de a jutalom – kaland, csoda és önmaguk jobb megismerése – összekovácsolja őket, hogy még tovább feszegessék a lehetséges határait.

Ha kíváncsi vagy az év legizgalmasabb hegyifilmjeire, idén se hagyd ki a Banff vetítéseit a Corvin Moziban 2015. március 26-27-28-án!

Bővebb információ: Banff.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.