Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Ski amadé ajánlata: tanulj meg síelni 3 nap alatt!

2012.09.21.

A Ski amadé síszövetség Fish-módszeren alapuló, felnőtteknek kínált háromnapos síoktatása a nagy sikerre való tekintettel immár a harmadik szezonjába lép.
Az öt sírégió – Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Großarltal – síoktatói sok humorral fűszerezve tanítják meg a felnőtteknek, hogy kell félelem nélkül, könnyedén elsajátítani a síelés alapjait. És három nap után minden tanuló probléma nélkül le tud csúszni egy könnyű pályán. Garantáltan.

A "Fish-módszer" vezet a sikerhez

"Learn2Ski" névre keresztelték a Ski amadé 2012/2013-as téli szezonban bevezetett síoktató ajánlatát, amelynek köszönhetően a jelentkezők három nap alatt megtanulhatnak síelni. A helyi síiskolák kezdő kurzusai egy az Amerikai Egyesült Államokból ismert motivációs módszeren alapszik. Az úgynevezett "Fish-módszert" a Seattleben található Pike Place halpiacon találták fel. A módszer alapja: aki élvezi a munkáját és ezt meg is mutatja, nemcsak saját magát motiválja ezzel, hanem a kollégákat és a vevőket egyaránt. A halpiacon a kereskedők úgy mutatták ki örömüket, hogy viccelődtek egymás között és a vendégekkel, halakat dobtak egymásnak és különösen barátságosan és figyelmesen foglalkoztak a vevőkkel. A munka ismét örömet szerzett a kereskedőknek, mert a megfelelő hozzáállással dolgoztak és ezt sikeresen meg is tudták mutatni. Az eredmény: a halpiac mára Seattle egyik legkedveltebb attrakciója lett és ismét nyereséges.
A Ski amadé síszövetség síoktatói ezt a módszert ültetik át felnőtteknek kínált kurzusaikhoz. A professzionális coaching mindig is fontos szerepet játszott a Ski amadé síiskoláiban. Most a speciálisan képzett síoktatók nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy csökkentsék a síelni szándékozó felnőttek félénkségét. Különösebb varázslat nélkül, elsősorban sok humorral és gyermeki könnyedséggel sajátíthatják így el a felnőttek a síelés alapjait. A "Learn2Ski" ajánlat egy további nagy előnye, hogy nem kell semmi extra dologról gondoskodni. A szállás, az oktatás, a síkölcsönzés és síbérlet – mind-mind része a csomagnak. A szálláshelyek választéka időközben még tovább bővült.

Garantált siker és szórakozás a kezdő síelőknek

Az elmúlt szezon számtalan sikeres kurzusa bizonyítja a legjobban, hogy a módszer valóban működik, és a "Learn2Ski" kurzus résztvevői három nap alatt tényleg megtanulnak síelni és le tudnak siklani egy kék pályán. De a Ski amadé síszövetség ismét pénz-visszafizetési garanciát vállal a sikerért: amennyiben a háromnapos síoktatás nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, abban az esetben nemcsak a síoktatás ára jár vissza, hanem a síkölcsönzés és a síbérlet ára is.

Egyébként: a legújabb tanulmányok szerint is komoly igény van a felnőtteknek szóló síkurzusok iránt. Az európai emberek sítudását feltérképező legutóbbi "Manova-tanulmány" eredményei szerint a 12 megvizsgált országban 55 millió ember tud síelni a 14 és 70 év közötti korosztályban. A tanulmány azonban azt is megmutatja, hogy jelentős mértékben nőtt a síelés iránt érdeklődők, de síelni nem tudók száma. A 40 millió "nem-síelőből" 11 millióan el tudják képzelni, hogy megtanuljanak síelni.

Különböző nehézségi fokú sípályák

A sikert ígérő síoktatás mellett a Ski amadé síszövetség természetesen számos további ajánlatot is tartogat: 356 különböző nehézségi fokú sípályát összesen 760 kilométernyi hosszúságban, 270 felvonót és 260 síkunyhót, hegyi éttermet.
Egy háromnapos síoktatás garantált sikerrel és szórakozással, szállás négy éjszakára, 3 napos síbérlet és síkölcsönzés egy háromcsillagos panzióban reggelivel 404 eurótól foglalható, egy négycsillagos szállodában félpanzióval 560 eurótól. A síoktatás naponta 4 órán át tart. A "Learn2Ski" ajánlatcsomag meghatározott időszakokban foglalható.

További információk a Ski amadé régióról: www.skiamade.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.