Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fedezd fel Nassfeld meglepetésekkel teli síterepét!

2019.11.28. (x) szponzorált cikk

A széles sípályákon kezdő és haladó síelőknek egyaránt élményteli a csúszás, az átlag feletti napsütéses óráknak köszönhetően pedig a nap minden szakában szép időben síelhetsz. Nassfelden 110 kilométernyi sípályával egy meglepően nagyszerű és kiemelkedően sokoldalú síterep vár Rád.
Különleges fekvése által egy olaszországi kitérő sem lehetetlen. És ne felejtsd: az olasz hatás nem csak a konyhánkban tükröződik vissza. Az olaszos életérzést és vendégszeretetet az egész sírégióban megtapasztalhatod.

A 30 modern sífelvonónak köszönhetően Nassfelden továbbra is rendkívül kényelmesen síelhetsz. Ráadásul Nassfeld Ausztria 10 legjobb síterepének egyike! Készülj életed legjobb síelésére, rengeteg meglepő élménnyel fűszerezve!

Már nem álom többé - pakolj össze gyorsan, és utazz el a hóval borított Alpokba és élvezd korlátlanul a 110 km-es tökéletesen karbantartott és hóbiztos sípályarendszert! Ráadásul most egy grátisz ajándék nappal kedveskednek Neked! Vasárnaptól csütörtökig tartó foglalás esetén 3 nap áráért 4 varázslatos napot síelhetsz Nassfelden!

Kigördítjük eléd a vörös szőnyeget, hogy Téged is különleges vendégünkként üdvözölhessünk síterepünkön.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.