Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes síszállásokat keresel? Jó helyen jársz!

2023.08.18. 2024.02.01. sielok.hu | frissítve: 2024.02.01.

Biztosan észrevettétek, hogy az elmúlt évben rovatról rovatra újult meg a síelők.hu. 2023 nyarán a SZÁLLÁSOK és a SZÁLLÁSAKCIÓK rovatot egyesítettük, így született meg új szálláskeresőnk.
A megújult szálláskereső legnagyobb előnye, hogy gyorsabban és sokkal több szempont szerint lehet szűrni benne. Ráadásul a kedvezményes ajánlatokat is ki lehet listázni, így mindenki könnyen rátalálhat a számára a számára legkedvezőbb sícsomagra! Alább összegyűjtöttük a legfontosabb kategóriákat:
Szezonnyitó ajánlatok
Besízés címszó alatt jellemzően előszezoni, kedvező árú csomagajánlatokat fogsz találni, melyek korán nyitó és/vagy gleccser terepekre szólnak, illetve a hagyományos síszezon első 2-3 hetére szólnak (kb. december 20-ig)

Előfoglalási akciók
Nyár végétől sok hotel biztosít 5-10% előfoglalási akciót azoknak, akik az elsők között foglalják le szobáikat a téli szezonra. Érdemes tehát gyorsnak lenni, hiszen így akár még a borsosabb árkategóriájú hotelekbe vagy főszezonban is jutányosabb áron utazhatsz el síelni!
Szilveszter
Szilveszter az egyik legkeresettebb időszak a síszállásokon, így ne számíts túl olcsó szobákra, és számolj a sípályákon is a szokásosnál nagyobb tömeggel! A szilveszteri időszakban jellemzően min. 5, de inkább 7 éjszaka az elvárt minimális tartózkodás idő!
Karácsonyi kínálat
Azokra is gondoltunk, akik kifejezetten Karácsonykor szeretnének valamelyik sípályához utazni, és ott ünnepelnének együtt családjukkal, megúszva ezzel az otthoni sütést-főzést. Figyelem, érdemes időben foglalni, ugyanis évről-évre egyre többen utaznak szívesen ezekben a napokban!
Családoknak!
Külön jelöljük azt is, ha egy akció vagy egy csomagajánlat kifejezetten kisgyermekes családoknak készült. Ezekben jellemzően valamilyen szolgáltatás ingyenes vagy nagyon kedvező áron vehető igénybe a gyerekek számára.

Március 15-i hosszú hétvégi ajánlatok
2024-ben március 15-e péntekre esik, így szabadság kivétele nélkül el lehet utazni 3 napra. A március 15-i síelés sok családban már tradíció. Murauban ilyenkor magyarok lepik el a hegyet, és rengeteg buliprogram is várja a magyar síelőket. Időben ajánlott foglalni.

Ellátás szerinti keresés
Van, aki imád nagyobb társaságnak főzni, grillezni esténként, mások pedig jobban kedvelik, ha síelés alatt nincs gondjuk az étkezésekre. Keresőnkben beállítható a kívánt ellátás, reggeli vagy félpanzió egyaránt.
Márciusi csúszás
Bár a magyarok körében még nem elterjedt szokás, elárulunk egy titkot: márciusban síelni nagyon nagy élmény! Egyrészt olcsóbb, mint néhány héttel korábban, a februári főszezonban, nagyobb eséllyel süt a nap, kevesebben vannak a pályákon, és még hó is van bőséggel!
Foglalás az utolsó pillanatban
Hirtelen jött ötlet? Utolsó pillanatban jöttetek rá, hogy mégiscsak ráértek a hétvégén? A Last Minute szűrő alatt az 1-2 héten belül érvényes ajánlatok közül válogathatsz! (a last minute síajánlatok értelemszerűen csak decembertől - márciusig elérhetőek).

Szállásakcióink sok más szempont szerint még tovább kereshetőek, megjelölheted például, ha pályaszállást szeretnél, wellness hotelt, állatbarát szálláshelyet, vagy kiválaszthatod a csomag árfekvését, a szállás típusát apartmantól a luxushotelig...
Próbáld ki Kedvezmények szűrőt!!

Ha a teljes síszállás adatbázisban szeretnél keresni, akkor kattints ide!
Ha a legfrissebb ajánlatokat keresed, akkor kattints ide!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.