Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

8 órás síbérlet a Park Snow Donovalyn

2014.01.15. 2015.10.29. | frissítve: 2015.10.29.

8 órás síbérlet a Park Snow Donovalyn A szlovákiai Park Snow Donovaly síközpontban már 8 órás síbérletet is lehet kapni, amely nagyobb szabadságot ad a síelők számára.
A 8-órás síbérlet azok számára alkalmas, akik szeretik élvezni szabadságot és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával, gyakori látogatói síközpontunknak, de nem síelnek egész nap.
A sílift kapun történő első átlépéskor 1 óra kerül levonásra a síbérletből, ez idő alatt a síbérlet tulajdonosa korlátlan számban csúszhat le a sípályán és használhatja a sífelvonót. Ha az első óra elteltével újra már nem lép át a beléptető kapun, akkor a kártyán még 7 óra marad, melyet bármikor felhasználhat nappali vagy esti síelésre. A következő óra a beléptető kapukon való újabb átlépéskor kerül levonásra, az első átlépéstől számított 60 perc eltelte után.

Példa:
8:25-kor megérkezek a központba és veszek egy 8 órás síbérletet. Első alkalommal 8:31 kor léptem át a beléptető kaput. Ebben a pillanatban teljes órát von le a rendszer egészen 9:31-ig. A további lesiklásokat pl. 8:44, 9:05, 9:18, 9:25-kor hajtom végre. Utána úgy döntök, hogy tartok egy kis szünetet és elmegyek a Husky bárba. A bérleten még mindig 7 teljes óra áll a rendelkezésemre. 11:40-kor újra elkezdek síelni és egy újabb óra kerül levonására 12:40-ig. Csak egyszer siklok le, mert találkozok az egyik ismerősömmel, aki meghív ebédre. Ebéd után már nem megyek vissza síelni, tehát még 6 óra marad a síbérletemen, melyet hasonlóképpen bármikor felhasználhatok, még akár aznap is, esti síelésre.
A 8 órás bérlet átruházható, nincs ellátva névvel és fotóval. A bérleteket bármikor lehet használni – akár nappali, akár esti síelésre a teljes 2015/2016 síszezonban.

Bővebb információk a síterepről: www.parksnow.sk (magyar nyelvű honlap!)
KOMMENTEK

Szállástippek
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalúpkovo
A Chalupkovo üdülőházak az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban, a Rózsahegyi/Ruzomberok síközponttól 8-10 km-re, Donovalytól pedig kb. 30 km-re fekszenek. A tradicionális stílusban épült 2 szintes faházak a közelmúltban épültek, kapacitásuk 4-8 fő.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.