Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dorogi Műanyag Sípálya

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2014.10.26. 02:28
Pest környékén kerestünk olyan pályát, ahol a havas szezon előtt gyakorolhatunk műanyagon szűk körben egy kicsit. Síoktató barátunk is velünk tartott, így csak pályahasználatra volt szükségünk.

Korábban Dorogról a Palatinus tó jutott eszembe. Aztán a neten keresgélve ráakadtam a Sitechnika sípályájára. A netes képek nagyon biztatóak voltak és nem volt nehéz olyan időpontot találni, amikor nincs csoport a pályán, így az okt. 25-i szombat délután le is látogattunk.

A pálya az uszoda mellett, a stadion tövében van. Könnyű megtalálni. Van egy kis baby pálya teljesen elkülönítve, barátságos síház és a "nagy pálya". Nagyon szép, rendezett az egész. Látszik rajta a síport iránt elkötelezett emberek munkája. Átöltözési lehetőség van a síházban + felszerelést is lehet kölcsönözni. (Tőlünk egyedül én kértem egy snowblade-t, a többieknek volt műanyagos cuccuk.) A felvonó egy jó kis tolókaros, sebességet is lehet állítani rajta. Így a legkisebb gyerek is könnyen be tudott szállni, a nagyokat meg szinte "felröpítette" a tetejére. Kaptunk "karókat" is, így még pályát is tűzhettünk magunknak. Szuperül sikerült az egész. A tervezett 1 óra helyett végül több mint 1,5 órát maradtunk. Még a legkisebb, 5 éves lányom is végig bírta, sőt élvezte az egészet.

Hazafelé megálltunk a város széli Határ Csárdában "hüttézni" is.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki pl. családdal mozogni akar egy kicsit barátságos környezetben Budapesten kívül, de nem túl távol ...

(Képeket majd rakok fel, de mivel én is síeltem így ezeket még barátomtól várom.)
IMG-0350.JPG
IMG-0362.JPG
IMG-0364.JPG
IMG-0373.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.